دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

صدور دستور تخریب آیت الله رئیسی توسط دولتی‌ها+ سند

سخنگوی دولت روحانی در نامه ای رسمی به استانداران کشور دستور انتقاد از سید ابراهیم رئیسی را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی ربیعی، دستیار ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دولت در برنامه‌ای با عنوان «تبیینی از مهمترین مسائل مطرح شده در خصوص عملکرد دولت‌‌های یازدهم و دوازدهم» خطاب به اعضای هیات دولت و استانداران خواستار انتقاد به مواضع آیت الله رئیسی شده است.

 

در پیگیری خبرنگار خبرگزاری فارس، نشان می‌دهد در صفحه ۲۹ این دستورالعمل آمده است که نسبت به مسائل مطروحه در مورد فضای مجازی با نسبت دادن مسائل غلطی به آیت الله رئیسی، خواستار انتقاد مقامات دولتی از رئیس قوه قضائیه شده‌اند.

 

در این برنامه که به امضای علی ربیعی رسیده، آمده است که « نگاهی بر عملکرد ابراهیم رئیسی در قوه قضائیه در حوزه فیلترینگ خالی از لطف نیست. عملکردی که در نتیجه آن فیلترینگ تشدید شده و مدام اخباری مبنی بر تلاش برای اعمال گسترده فیلترینگ منتشر می‌شد . فیلترینگ تلگرام در تاریخ دهم اردیبهشت سال ٩٧ در دوران حضور ابراهیم رئیسی در راس دستگاه قضا به دستور بیژن قاسم زاده بازپرس دادسرای کارکنان دولت صور ت گرفت.»

 

 

صدور دستور تخریب آیت الله رئیسی توسط دولتی‌ها+ سند

این دستور ربیعی در حالی است که رئیسی در تاریخ ۱۶ اسفند ۹۷ به ریاست دستگاه قضا منصوب شده است. یعنی تهیه کنندگان این برنامه یادشان رفته فیلتر تلگرام در دوران اقای آملی لاریجانی صورت گرفته و اتفاقا بازپرس بیژن قاسم زاده که در این متن نامش ذکر شده، در دوران آیت الله رییسی بازداشت و هم اکنون در حال طی محکومیت در زندان است.

 

پیگیری خبرگزاری فارس برای دریافت پاسخی به این اقدامات از سوی علی ربیعی سخنگوی دولت تا لحظه انتشار این خبر بی نتیجه بوده است./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار